
4 Arabalı Fırın
Kullanım Alanları ve Özellikleri
Tamamı 304 kalite paslanmazdır
Kurutma özelliği vardır
Buhar ile haşlamada kullanılır
İsteğe bağlı tütsüleme aparatlıdır
İsteğe bağlı soğutma ünitesi uygulanır
Ürün ısı göstergeli
Kabin ısı göstergeli
Nem Sensörlüdür
Duşlama Sistemi Vardır
Dokunmatik ekran 120 Programlıdır
Temiz hava ve Tahliye sistemlidir
Alarm özelliklidir
4 Arabalıdır
Buhar Serpantinli
Rezistanslı
Sucuk, Salam, Sosis, Jambon Pişirmede ve kurutmada
Kuru et, Balık ve Beyaz Et Ürünlerinde Füme ve Tütsülemede Kullanılır
Kullanımı ve temizliği kolaydır
Teknik Özellikler
| Ürün Kapasite | 1000 kg/h | |
| Elektrik (V) | 380 | |
| Rezistans | 80 Kw | |
| İnvertör Hız Kontrol | 15 Kw | |
| Dokunmatik Ekran | 10 Inch | |
| Buhar Serpantini | 70000 cal | |
| Sürkilasyon Fanı | 3 Kw | X 4 |
| Tahliye Fanı | 0,5 Kw | X 2 |
| Buhar Girişi | 2’’ | |
| Buhar Basıncı | 2/6 atü | |
| Buhar Valfi | 4/1 | |
| Hava Basınç | 4/8 bar | |
| Ana Gövde | 60×60 | 2mm |
| Gövde Kalınlığı | 1,5 mm | |
| İzolasyon (Taş yünü) | 80 mm | |
| En | 2500 mm | |
| Boy | 2650 mm | |
| Yükseklik | 2800 mm | |
| Ağırlık | 2500 kg |